Startsida / Inlägg

Bästa shoppingtipset i London

av Lovisa de Geer

Ni vet när tips är så bra att ena delen av en vill kabla ut det till hela världen och andra vill inte säga det till en levande själ. Detta är exakt ett sådant tips. Men det är klart att jag bjuder er på det. Om du är shoppingsugen eller bara behöver en liten makeover så spana in det här!

IMG_2085 2

På modekedjan Topshop kan man boka ett möte med sin egen personal shopper. Inför mötet får du beskriva, via mail, vad du är ute efter och om du har någon stilförebild. Mina förebilder? Kate Moss och Sienna Miller var de två jag nämnde och kunde komma på. Sedan får du välja butik. Jag valde Knightsbridge. Men servicen finns även på Oxford Circus och i andra butiker.

IMG_2104

Väl i butiken möts du av din egen Personal Shopper inne på deras avdelning. Jag fick hjälp av Alva till vänster på bilden. Här inne är du ifred och erbjuds allt ifrån vatten, kaffe och snacks för att hålla blodsockret på rätt nivå. I mitt rum väntade två enorma klädhästar med Kate Moss-liknanade kläder.

IMG_2107 IMG_2103 2

Sedan var dags att börja testa. Likt Julia Roberts i Pretty Woman rev jag av plagg efter plagg. Outfit efter outfit.

IMG_2098 Det kanske syns att jag inte är så van vid provrumsselfies. Men har är en lite Alaïa-liknande klänning. IMG_5842

När du provat klart kan du även att få hjälp att sätta ihop dina paltor i olika kombinationer, vilket jag tycker är väldigt smart. Betalar (om du köpt något) gör du på Personal Shopping avdelningen. Det bästa av allt? Hela upplägget är gratis och du behöver inte köpa något. Oddsen att du går därifrån tomhänt är kanske inte så stora. Personligen gick jag allt annat än tomhänt därifrån… Men valet finns. Det enda kruxet är att man måste vara ute i god tid för att boka då servicen är poppis. Boka gör du här. Jag kan rekommendera att boka ditt möte i en av de mindre butikerna. Utbudet är ju snudd på detsamma. Ett riktigt roligt och bra gratistips i London.

// I can highly recommend you to book a personal shopping appointment at Topshop in London. Such a fun thing to do and it’s for free. Genius. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB