Startsida / Inlägg

Ham Yard Hotel i London

av Lovisa de Geer
IMG_5841

Som sagt så har jag längtat länge på att få checka in på Firmdale Hotels nytillskott Ham Yard Hotel. Precis som sina syskonhotell är Ham Yard fyllt av tuffa detaljer. Det kan ha något med att göra att det är kända inredaren och ägarinnan Kit Kemps mästerverk. 

IMG_2008 IMG_2010
Jag tycker alltid att Firmdale Hotels lyckas skapa en hemtrevlig atmosfär samtidigt som det känns coolt och hippt.

IMG_2022
IMG_2021 2
IMG_2012
IMG_1994

Rummet? Här hade jag kunnat stanna i en vecka. Förutom min ”prinsessan på ärten säng” så är minibaren något utöver det vanliga. Fylld av de godaste snacken, nyttiga och onyttiga drycker och dessutom är mitt lilla tv-rum som gjort för att ligga och kolla på film i en dag. Om man inte vill titta på film i badkaret vill säga. Det är nämligen också en möjlighet.

IMG_1971
IMG_2018

// Finally I got the chance to check in and check out Firmedale Hotels latest addition: The Ham Yard Hotel. Personally I think that Firmedale Hotels always manages to create a homey atmosphere. What strikes me is that the combination of the welcoming atmosphere and the fun vibe makes it so lively and welcoming. My room? Amazing. I could stay here for a week. Just chill in bed, try all the snacks in the minibar and watch a movie while taking a bath… 

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB