Startsida / Inlägg

Bästa läget i Paris

av Lovisa de Geer

När jag letar efter hotell i en ny stad så är jag framförallt ute efter en sak; bästa läget! Jag vill gärna bo centralt och ha gångavstånd till det mesta. När jag gick in på Design Hotels och letade efter hotell i Paris så var det just läget jag fastnade för på det här hotellet. 

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 18.45.53Bild lånad från Google

Hotel Vernet ligger ett stenkast från Triumfbågen och Champs-Élysées. Vad många inte vet är att det är helt nyrenoverat sedan i somras. Och det märks kan jag säga. Allt är extremt smakfullt gjort. Personligen älskar jag badrummet och baren. Mer om det senare. Nu måste jag göra mig i ordning!

IMG_3222 IMG_3140

// According to me location is everything! And that’s exactly what I was looking for when I was making my hotel reservation for Paris at Design Hotels. And I love the location of Hotel Vernet. Just one minute away from Champs-Élysées and Arc de Triomphe. 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB