Ett middagsmåste i Paris
avHar läst och hört om det här stället så mycket. Candelaria är en riktig snackis i Paris.
Det ser inte mycket ut för världen när du öppnar dörren. Stark belysning, tio sittplatser, minilitet öppet kök med två hårt arbetande kockar och 20 personer i kö.
Antingen sitter du i baren och äter, eller som vi, som hamnade på ett bord man delade med 9 andra.
Vi testade igenom hela den mexikanska menyn. Några favoriter? Lätt guacamolen och margaritan.
Men. Nu undrar ni säkert varför Candelaria är så inne? Det kommer ni upptäcka bakom den här dörren.
Här bakom öppnar sig nämligen et helt nytt rum med en cocktailbar som blivit framröstad som en av världens bästa barer. Och jag fattar varför.
Litet, intimt, personligt, charmigt och fullt med folk! Dessutom goda cocktails! Jag beställde en ingefärsdrink av någotslag. På den något suddiga mobilbilden ser det ju faktiskt mer ut som ett stekt ägg.
Hit måste jag komma tillbaka. Candelaria är öppet för alla och jag rekommenderar dig att skippa att boka bord och istället bara titta förbi. Det löser sig väl på plats.
// I’ve heard so much about this tiny restaurants. And now I know why! Candelaria is must to visit in Paris. Not only for the guacamole but also for the cocktails they serve behind the secret door…