Startsida / Inlägg

Hurra för uppgradering!

av Lovisa de Geer

Sing Hallelujah! Glädjen när mannen i incheckningen på Qatar Airways vänligen meddelande att jag hade blivit uppgraderad till Business Class. Den glädjen. Som ett barn på julafton skuttade jag mot flyget. Att få flyga med ett av världens bästa flygbolag och dessutom få uppleva deras business class var helt otroligt.

IMG_2804

I den här härliga stolen fick jag husera. Jag blir ju lite för exalterad när  så lyxiga saker händer mig. Vill testa allt. Trycka på alla knappar. Titta på alla filmer. Beställa hela menyn osv. Fick stilla mig lite.

IMG_2800

Lyxigt kit från Salvatore Ferragamo. Handkräm, parfym och läppglans.

IMG_6673

Just det. Den här menyn var inte nådig. Hade ingen aning om att mästerkockar som Mr NobuyukiNobu” Matsuhisa låg bakom Qatars meny. 

IMG_6682

Kanske inte världens bästa bild men då det andra i kabinen inte var lika exalterade som jag så fick jag smygfota lite.. Inledde med en fantastisk pasta. Maten fick man beställa när det passade en själv. Givetvis serverades den på en vit, nystruken duk.

IMG_6680

Efter det blev det dessert i sällskap av en bra rulle. Lyckades inte hålla ögonen öppna så länge innan jag, likt Sir Väs, boade in mig i sätet som fälldes ut till en säng och vaknade som ny i Stockholm. Vilken lycka! 

// Mam, you’ve been given an upgrade. I thought the polite man at Qatar Airways was talking to someone else. But no. He was actually talking to me. ME! In business class at Qatar Airways!! A dream come true. I loved and enjoyed every second of it. Thank you Qatar Airways for the lovely surprise. Made my day. 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB