Startsida / Inlägg

DREAM DESTINATION: Maldiverna

av Lovisa de Geer

Jag drömmer om nya resmål varje dag. Det finns ju så mycket roligt att upptäcka och jag känner nästan att jag missar saker när jag sitter framför datorn. Just nu kan jmag inte släppa tanken på det här stället.

Velaa Private Island är precis lika himmelskt som det ser ut. En privat ö i Maldiverna med unik arkitektur och natur. Dessutom kan du äta stjärkocken, Adeline Grattards, prisbelönta mat och checka in på Clarins My Blend Spa. Eller varför inte vässa till svingen på José Maria Olazabals golfakademi?

Skärmavbild 2014-12-02 kl. 09.07.37bild lånad från Velaa Private Island

Man märker verkligen hur mycket kärlek, tid och tanke ägarparet Jiri Smejc och hans fru Radka har lagt ner på Velaa Island. De blev kära i Maldiverna och bestämde sig för att skapa Velaa. ”A perfect place on earth” som de själva uttrycker det.

// Today’s dream destination; Velaa Private Island, Maldives. Beam me over  right away please. Enjoy food from Michelin star chef Adeline Grattard, spend an hour in the Clarins Spa or practice your swing at José Maria Olazàbal’s golf academy. On thing is for sure- you’re in paradise. 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB