Startsida / Inlägg

HELLO ARUBA!

av Lovisa de Geer
IMG_2481

Ledsen för den något sega uppdateringen. 11 timmars flygresa senare är jag äntligen framme på ARUBA. Jag tror inte jag var den första att riva av Beach Boys Kokomo i passkön. Såg i alla fall inte ut så på damen i passluckan som stirrade något uppgivet på mig. 

IMG_2077
Aruba är ön som just nu är på allas läppar.  Här finns en härlig blandning av bra hotell, restauranger, stränder och mycket mer att upptäcka. Att det dessutom är direktflyg med Thomas Cook och Ving från Sverige är ju världens bonus.  Vad som står på mitt schema? Spana in och reka nya hotell, riva av en lista med charmiga lokala hak som jag har fått rekommenderat, åka båt och ubåt (ja, du läste rätt). Tänkte även försöka muntra upp min smått genomskinliga kropp med lite sol och en och annan kokosnötsdrink.
// Finally! Been looking forward to this so much. Aruba- what an island. Can’t wait to explore it. 
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB