Startsida / Inlägg

HOTELS I LOVE

av Lovisa de Geer
Skärmavbild 2014-12-08 kl. 14.04.11

Legendariska Badrutt’s Palace i härliga och lyxiga St Moritz hör till ett av mina favorithotell i bergen. Det här otalet har inhyst celebriteter såsom Audrey Hepburn och Charlie Chaplin. Numera trängs du med kändisar och jetsettare från hela världen. Hotellet osar lyx men är samtidigt personligt och oerhört privat. Missa inte att besöka det härliga spaet. Vill du rulla hatt? Hoppa in i hotellbilen och bege dig till magiska Dracula’s Ghost Riders Club. Men håll i hatten.

Badrutts-Palacebilder lånade från Badrutt’s Palace

Hotels I love = Badrutt’s Palace in St Moritz has included guest like Audrey Hepburn and all other celebrities and jet setters you can imagine. Badrutt’s Palace is perfect if you want to see and be seen. The service is unique and discreet. All rooms comes with a personalized butler service. For a night to remember: make sure to visit Dracula’s Ghost Riders Club.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB