Startsida / Inlägg

HOTELS I LOVE

av Lovisa de Geer
IMG_1158

Las Ventanas al Paraiso i Los Cabos, Mexiko är precis lika underbart som det ser ut. Fast nästan härligare i verkligheten. Las Ventanas al Paraiso tillhör hotellkedjan Rosewood Hotels & Resorts. Rosewood kan man alltid lita på. Här levereras det vill jag lova. Om du är sugen på att boka så ska du kika in här. Vill du bara drömma kan du också kika in där. Vad som gör  Las Ventanas al Paraiso så speciellet? Läget, servicen, designen och stranden. Ett extra plus för alla roliga aktiviteter som erbjuds och maten!

//”Las Ventanas al Paraíso, A Rosewood Resort’s constant innovation built the resort’s reputation as one of the world’s premier destinations. Since opening in 1997, this desert beach hideaway has captivated guests with expansive suites, inspired cuisine and The Spa at Las Ventanas, the resort’s sanctuary of renewal and revitalization. Throughout the resort, pampering and reaching out with special touches are the hallmark of refined hospitality”.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB