Startsida / Inlägg

Nytt och hett i Gstaad

av Lovisa de Geer
IMG_8705
gstaadmountainrides_pistebigbild lånad från Gstaad

Skidorten där creme de la creme samlas varje år stavas Gstaad. Är man riktigt fancy så säger man bara Staad gärna med lite extra lång betoning på AAAA. Trots lyx och flärd är Gstaad underbar som by. Skidåkningen levererar och restaurangerna håller högre standard än alla alporter gemensamt. Givetvis beror ju det på vad man föredrar för restauranger. Men ni förtstår säkert vad jag menar. Är du en foodie så är detta stället för dig.

IMG_8702 (1)

Tidigare är det Gstaad Palace som har varit THE place. Förra året fick det konkurrens av Le Grand Bellevue och i år kan ni räkna med att nykomlingen Hôtel de Rougemont kommer dra blickarna till sig. 33 rum och sviter alla i chalet stil kommer garanterat locka kändisar, jetsettare eller vanliga hederliga som jag själv. Det här hotellet ser jag fram emot att spana in i vår.

// On your way to Gstaad? Try to get a reservation at the newly opened Hôtel de Rougemont. Magnifique.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB