Startsida / Inlägg

Bästa boken 2015

av Lovisa de Geer
phaidon-press-where-chefs-eat-a-guide-to-chefs-favourite-restaurants-book-1

Min kompis Niklas tipsade mig om den här boken. Snarare en bibel för en matälskare än en bok. En restaurangguide skapad av världens 400 bästa kockar. Från smultronställen till ”vita dukar hak”. Helt fantastiskt bra för dig som reser mycket. Klicka hem den här!

// ”WHERE CHEFS EAT is a new international restaurant guide published by Phaidon Press. Unlike other guides, we didn’t ask critics or foodies to tell us their favourite places to eat, we asked the people who know food the best: over 400 of the world’s top chefs.

From bargain noodle joints to high-end restaurants; late-night haunts to all-day breakfasts; neighbourhood eateries to destination restaurants,WHERE CHEFS EAT has more than 2,000 personal recommendations for where to eat around the globe.

Edited by food writer Joe Warwick, with entertaining reviews, quotes from the chefs and useful maps, WHERE CHEFS EAT is the perfect guide for the culinary traveller”.

  • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB