Startsida / Inlägg

BJÖRK PÅ MOMA

av Lovisa de Geer

Ni har väl inte missat att The Museum of Modern Art, MoMA, i New York står för årets stora popkulturella händelse 2015? Mellan den 7 mars till den 7 juni hittar du nämligen ett retroperspektiv av artisten Björk just här. Check it out!

109488Bild lånad från MoMA

”The Museum of Modern Art presents a retrospective of the multifaceted work of composer, musician, and artist Björk. The exhibition draws from more than 20 years of the artist’s daring and adventurous projects and her seven full-length albums—fromDebut (1993) to Biophilia (2011)—to chronicle her career through sound, film, visuals, instruments, objects, costumes, and performance. The installation will present a narrative, both biographical and imaginatively fictitious, cowritten by Björk and the acclaimed Icelandic writer Sjón. Björk’s collaborations with video directors, photographers, fashion designers, and artists will be featured, and the exhibition culminates with a newly commissioned, immersive music and film experience conceived and realized with director Andrew Thomas Huang and 3-D design leader Autodesk”.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB