Startsida / Inlägg

Top of the pops i Thailand!

av Lovisa de Geer

Har du hört talas Trisara? Om inte så lägg det på minnet. En magisk liten tillflyktsort i Phuket. Så galet härligt.

05

Såhär ser det ut från ovan. Efter du checkat in är det raka vägen in i golfbilen och mot din villa som gäller.

26

Exakt här har jag suttit och gottat mig. Trisara har 48 villor alla med egen pool och underbar utsikt.

07

Får man lite bad-feeling kan man ju skutta ner här. Inte alls tråkigt faktiskt.

08

Eller för en nightcap här…

royal-trisara

Trisara erbjuder en hel del aktiviteter; gå på spa, spela golf, åk båt, dyk, ordna BBQ på stranden eller boka bord på Trisara Seafood. Måste du bara välja ett av alternativen så missa inte Royal Trisara 6 hand massage. När du har upplevt det kommer du aldrig vilja ta en vanlig massage igen. Boka gör du HÄR!

// ” Trisara, in Sanskrit ”The Third Garden in Heaven” is Phuket Island’s most special resort experience. Wrapped in a tropical forest and exotic gardens, the 48 spacious ocean facing pool villas and 2-6 bedroom private residences all embrace our own quiet bay on Phuket’s sophisticated and natural north-western coastline, just 15 minutes from Phuket Airport. All pool villas, suites and private residences are designed with simple, rich interiors and enjoy a wonderful sense of privacy. Attention to detail defines the experience throughout the property, including unique natural grey marble infinity pools in all villas and suites which overflow toward the Andaman Sea and it’s spectacular year-round sunsets. Renowned for authentic and beautifully simple yet elegant dining experiences,  spa treatments and imaginative experiences, Trisara and our guests are cared for by a team of warm Thai service staff who regard hospitality as joy” Make your reservation HERE.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB