Startsida / Inlägg

ETT HOTELL INRETT AV FACEBOOKANVÄNDARE!

av Lovisa de Geer
Skärmavbild 2015-02-19 kl. 12.01.59 Skärmavbild 2015-02-19 kl. 12.02.10
Skärmavbild 2015-02-19 kl. 12.02.21bilder lånade från Club Med

Ni har väl inte missat Club Meds nya supersatsning i Val Thorens? En detalj jag verkligen gillar är att deras anhängare på Facebook har fått vara med och bestämma gällande rummen och inredningen. Extra plus för alla aktiviteter som inte har med åkningen att göra såsom en klättervägg inomhus och ett härligt spa. Här skulle jag gärna checka in.

//  Stylish and unique design. Gourmet dining by Edouard Loubet. Powdery slopes in one of the world’s best ski destinations. That’s how I would sum up the new Club Med resort i Val Thorens. 

  • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB