Startsida / Inlägg

I’M IN THE FACTION COLLECTIVE!

av Lovisa de Geer
IMG_1046

ÄNTLIGEN är jag en i gänget. En i The Faction Collective. Så länge som jag har gått och spanat in Faction skidorna. Varför? Jag älskar den cleana designen och skidorna i sig!

IMG_1047

Att det franska skidproffset Candide Thovex också är en i gänget gör det hela snäppet bättre. Tillskillnad från mig så har han en skida uppkallad efter sig. Men jag har på känn att jag snart kommer nå exakt dit. En Lovisa 4.0 vill väl alla ha?

IMG_1043

Under mina dagar i Verbier har jag fått testa, tycka och tänka om skidorna och kläderna. Snacka om perfekt timing i och med att jag har vaknat till nysnö varje dag. På så sätt har jag verkligen kunnat avgöra vilka skidor som jag kommer ha roligast med. Designmässigt är jag helt såld på Candide 3.0. Men skidmässigt passar Supertonic mig perfekt. Har haft helt galet kul på de här skidorna!

So proud of being a part of The Faction Collective! The Faction Collective – manufacturers of high performance freeride and freestyle skis since 2006. Everything is designed in Verbier, handmade in the EU. I love the design of the skis. I’ve been trying several pairs this week and ended up with the Supertonics. LOVE them. I’m also a bit obsessed with the Candide 3.0. Yes, the French professional skier Candide Thovex actually has a pair of skis named after him. Maybe that should be my goal to… Lovisa 4.0. One of those days!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB