Startsida / Inlägg

RAW CLARITY CLEANSE

av Lovisa de Geer
IMG_0751

Igår tittade jag förbi min duktiga kompis Filippa som ligger bakom omtalade Raw Clarity Cleanse på Grev Turegatan. Filippa hade en lysande karriär som PR- konsult i New York men bytte detta mot en ännu bättre bana nämligen raw food och en utbildning som Holistic Health Coach. Idag driver hon alltså populära Raw Clarity Cleanse som precis har slagit upp portarna till sin fina butik på Grev Turegatan 18.

IMG_0747

Vad är då en juice cleanse? Under en juice cleanse dricker du enbart näringsrika juicer och en nötmjölk. Du undviker fast föda och andra drycker såsom läsk, kaffe, alkohol och nikotin. Jag måste erkänna att jag har varit halvpeppad på det här med att bara dricka juice. Men efter att ha besökt Filippa igår och fått smaka på en av de gröna juicerna känner jag mig riktigt laddad. Kanske faktiskt ska satsa på en 3 dagars cleanse!

Skärmavbild 2015-02-04 kl. 09.53.05Bild lånad från Google

Raw Clarity Cleanse hittar du på Grev Turegatan 18. Vill du veta mer om Filippa eller juicerna så ska du kika in här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB