Startsida / Inlägg

THE PENTHOUSE!

av Lovisa de Geer
VIL_0539 TWC-Bath-products-candle-Portrait VIL_0163
VIL_0579alla bilder lånade från Haus Alpina

Ser inte det här helt fantastiskt ut? The Penthouse på Haus Alpina i Klosters måste vara alla inredares våta dröm. The Penthouse är perfekt för dig som reser i en grupp om 12 och för dig som vill satsa lite extra på ditt boende. Du behöver egentligen inte ens lämna The Penthouse om du inte vill. Här finns allt du behöver och lite till. Eller vad sägs om massage rum, bibliotek och givetvis en egen mästerkock om så önskas. The Penthouse hittar du på de två översta våningarna av Haus Alpina.

// Have you heard about The Penhouse at Haus Alpina in Klosters? If not this is how they describe themselves = ”The Penthouse at Haus Alpina is a truly luxurious privately owned home. Offering the perfect combination of elegant, spacious, contemporary interiors with the upmost comfort and service – it’s the perfect choice for a large family or group of friends”.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB