Frenchie!
avSitter och planerar vårens resa till Paris. Ett av mina absoluta måsten är att få till ett besök på Gregory Marchands restaurang, Frenchie. Om du inte har varit där så se genast till att få till en bokning inför nästa resa!
Sitter och planerar vårens resa till Paris. Ett av mina absoluta måsten är att få till ett besök på Gregory Marchands restaurang, Frenchie. Om du inte har varit där så se genast till att få till en bokning inför nästa resa!
I London checkar jag in på The Soho Hotel, går på marknad och lagar mat med stjärnkocken Fergus Henderson. Ni hänger väl med?
Tack för den här gången Verbier! Nu väntar några dagar i Stockholm innan det är dags för nya äventyr.
Dagens lunchtips? Restaurant Marlenaz. Galet mysigt och gott. För den sportiga är det en trivsam promenad. Själv latade jag mig och lånade jag en fyrhjuling av bästa Sofi.
Hungrig efter att ha varit ute och rullat hatt? Då ska du glida förbi den här hemliga luckan ett stenkast från torget. Innanför dealas det nämligen nybakta croissanter och pain aux chocolat.
Ingen Verbieresa är komplett utan ett besök på Pub Mont Fort eller legendariska Farm Club. Nytt för i år är Coyote Ugly inspirerade Twin Peaks. Håll i hatten!
Glöm pop-up restauranger. 2014 är det ”hemma hos” som gäller! Ja, du läste rätt. Om du är en riktigt ”foodie” så tycker jag att du ska spana in följande nyheter;
Precis som det låter äter du middag hemma hos en mästerkock med nya eller gamla vänner. Föredrar du att kocken kommer hem till dig? Lugn, det alternativet finns också. Nytt och spännande tycker jag!
Efter en heldag med guide (i år är tydligen det mest lavinfarliga året i Schweiz på 15 år) så checkade jag in på det här stället. En liten Cabane på 2457 meters höjd. Efter incheckningen kan du inte göra annat än att ta det lugnt. Läsa en bok eller spela spel. När det är dags för middag rekommenderar jag ostfondue. Sover gör du i våningssängar tillsammans med andra bergsgetter. Spartanskt men en av de mest fantastiska upplevelserna på länge!