Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Ännu mer höst

av Anna Wahlberg
YSL

Dags att titta vidare på höstlookerna. Det här är Yves Saint Laurents look ”Jardin de Minuit”. Även här ligger fokus på både ögon och läppar. Kolla det nya sättet att lägga ögonskuggan, runt om hela ögat och utdraget mot tinningen. Och den lite oprecisa läppkonturen. Och det kraftigt markerade brynet, med nästan lite maskulin känsla. Hela looken känns lite dekadent i mina ögon. Men det kanske är de där flamingoblommorna i bakgrunden som gör’et.

Anyway, det är fint. Det är färgstarkt. Och det är höstigt. Men kanske inget jag faller platt pannkaka inför. Men ögonpaletten vill jag kika närmare på:

YSL
Ah, gröna och lila toner i en och samma dosa. Vilken makeuplycka!

En annan roligt nyhet är att highlightern/concealern ”Touch éclat” kommer i en ny nyans, nämligen 1,5. Som ligger mittemellan de två populäraste nyanserna 1 och 2. Ett sätt att fixa ännu nöjdare kunder får man tro, för sälja ännu fler trolleripennor än de redan gör (En ”Touche éclat” var tionde sekund!!!) kan väl knappast vara ett rimligt mål?   

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB