Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Höstkänsla

av Anna Wahlberg
Isadora

Fast det är högsommar så öser informationen om höstkollektionerna in. Och jag som vadat omkring i bus och bronzers sedan i mars tycker, faktiskt, att det är sannerligen på tiden att få byta till en mer sofistikerad makeup.

Kolla in Isadoras höstlook, inspirerad av naturen och skogen. Jättefin, tycker jag. För visst funkar det med både mycket ögonmakeup och mörkt läppstift när färgskalan på ögonen är såpass dämpad. Samtliga nyanser i Isadoras höstlook är klart kommersiella. Jag har inte hunnit testa något än, men ögonpaletten med tre bakade skuggor varav en mossgrön snygging frestar mig allra mest. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB