Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Kom NU – del 3

av Anna Wahlberg

Shu Uemura
Bild från temtalia.com

För några år sedan så kom det japanska lyxmärket Shu Uemura till Sverige. Dock endast hårprodukterna. Och det är väl iofs inte alls så bara, för de är helt fantastiska. Men det räcker inte på långa vägar tycker jag eftersom sortimentet innehåller så otroligt mycket annat. Kolla bara på bilden som visar sommarlooken ”Ethnocolor Scope” från ögonfranslinjen Tokyo lash bar 2011. Galet snyggt.

Så här ser godingarna på närmare håll:

Shu Uemura
Bild från temptalia.com

Förresten, tänk att sitta där och trä på minipärlorna i rätt j-a ordning på en tanig grupp lösögonfransar. Jag vill inte ens tänka på hur grinig jag skulle vara efter en dag på det jobbet… Däremot tänker jag gärna på hur snygga de här fransarna skulle vara på mina ögonlock. Eller så är de snyggast där de ligger i lådan… Bara att ha dem och kika på vore underbart.

Anyway, Shu Uemura har massor med beautygoods man vill lägga vantarna på. Som den världsberömda franstången som jag dessvärre inte har testat. Men förr när jag reste till Fjärran ofta, köpte jag alltid Shu Uemura-penslar. Dyra, men med otroligt bra kvalitet.

Så, på hela taget är det väl hög tid för Shu Uemura med en större Sverigelansering.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB