Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Mer höst

av Anna Wahlberg
Guerlain

Idag har det hällregnat precis hela dagen. Såpass att jag småfryser lite i min klänning och börjar tänka polotröja-tankar. 

Regnvädret till ära bjussar jag på ännu en kik på höstens makeuper. Isadora var först ut häromdagen, den här gången har turen kommit till Guerlain – ett av mina absoluta favoritmärken, mycket beroende på de extralyxiga förpackningarna.
Guerlains höstlook heter ”Mirror, mirror” och har ögonen i fokus. Kollektionen innehåller nya fyrskuggor, eyeliner, ögonpennor och nya nyanser av läppstiftet ”Rouge G” med sin finurliga spegel och magnetlås.

Men tillbaka till själva looken; kolla in modellens bleka och närmast oskulpterade hy, de vildvuxna brynen och de välmålade ögonen till klassiskt röda läppar. Förresten, ta en extra titt på hennes naglar också, korta och neutrala till det i övrigt sofisktikerade och klassiska uttrycket. Snyggt värre, tycker jag. Och du? Är detta en look du kommer att sporta i höst?

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB