Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Ännu mer höstmakeup

av Anna Wahlberg
EL

Höstens makeupkollektion från Estée Lauder heter ”Modern mercury”. Både lik och olik de andra höstlookerna vi tittat på tidigare. Här är läpparna målade med ett heltäckande och retromatt stift, huden är overkligt uppljusad och brynen kraftiga och i samma ton som håret. Ögonskuggan är ljus och ser ut som flytande metall, så det är väl den som gett upphov till namnet.

Jag tycker det är snyggt, även om jag tycker modellen har något futuriskt/djuriskt/androgynt över sig som inte lockar mig. Produktmässigt då? Jag är hemskt nyfiken på nya superpudret ”Pure color illuminating powder gelée”. Och så det grönfärgade nagellacket i nyansen ”Metallic sage” som modellen bär på bilden. Väldigt väldigt snyggt, även om jag personligen inte skulle bära det till midnattsblå klänning, klarröda läppar och gråblå ögonskugga.

En reflektion till; när jag tidigare testat mig igenom olika makeupkollektioner har jag märkt att Estée Lauders produkter har en tendens att dröja sig kvar i min makeupbag. De håller mao både jämn och hög kvalitet. Dessutom till priser, som när man tar kvaliteten i beaktande, faktiskt är synnerligen bra.   

EL    

 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB