Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Jag – ett foundationfreak

av Anna Wahlberg
Guerlain

Foto: Peder Wahlberg

Jag älskar foundation. Framförallt älskar jag underverken den gör med min hud. Just nu varvar jag favoriten från Chanel med den här snyggingen, ”Lingerie de peau” från Guerlain med det poetiska namnet som betyder underkläder för huden. Den jämnar ut hudtonen, trollar bort skavankena och byter lyster mot trötthetstecken. Och jag bara älskar det jag ser.

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB