Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

I mitt badrumsskåp

av Anna Wahlberg
Luktärt
Foto via en.wikipedia.org

Luktärt, sweet pea på engelska, är en spröd liten blomma  med ljuvliga sammetslena blomblad och en doft som är både lite blommig och lite söt och alldeles fantastiskt ljuvlig. Märkligt nog är luktärt inte ett särskilt vanilgt inslag när det gäller doftsättning. (Fast när jag googlar saken hittar jag förstås en hel radda parfymer, men ingen som jag direkt kan säga är en given luktärtsdoft.)

TBS
Foto: Peder Wahlberg

I mitt badrumsskäp finns den här burken med body butter från The Body Shop med doft av just luktärt. Doften tycker jag luktar väldigt mycket som orginalet och det gör mig himla nöjd. Det är jag med innehållet i övrigt också. i burken finns två typer av bodybutter; ett fylligare för knän och armbågar, som är fast i konsistensen och som liksom smälter på huden, och ett mera ordinärt body butter för resten av huden som smörjs in som vanligt.
Sammanfattningsvis skulle jag absolut vilja klassa detta som ett fynd!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB