Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

7 Lucky lips

av Anna Wahlberg

Tisdag. Inte mycket till dag egentligen, va? Inte lika ångestfull som måndagen, inte halva-veckan-har-äntligen-gått-onsdag, ingen helgförväntans-fredag och inte alls lika behaglig som helgen. Nä, tisdag är en riktig in-between dag. Makeup-mässigt tycker jag därmed att den behöver lyftas upp och poppas till. Röda läppar med andra ord.

EA 

Så idag blev det ”Color intrigue effects lipstick” från Elizabeth Arden i knallröda nyansen ”Poppy cream” ett krämigt, täckande läppstift med semimatt finish som året runt har en given plats i min makeupbag. Och eftersom det ösregnar tyckte jag det behövde poppas till lite extra så då toppade jag med vinylblanka ”Crystal clear lip gloss” från samma märke.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB