Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Sensommar-prepp

av Anna Wahlberg
106391197.jpg
Foto: Thinkstock

Nu laddar vi för sista sommarhelgen. Elller är det så förresten? Nog kan det väl bli himla soligt och varmt även i september? Oavsett, jag lämnar vädersnacket åt de som kan det och så tar vi ett beautytips här istället.

Nu, när solbrännan är på upphällningen, behövs massor med fukt för att framhäva den och förhindra att den försvinner helt. Återfuktad och glossig hud ger helt klart ett mer solbrunt och fräschare intryck. Är huden mjuk och smidig ser den också slätare och spänstigare – och om nu det är ett issue – yngre, ut.

Eftersom jag tycker det är värdelöst trist att smörja in mig på kroppen brukar jag effektivisera det hela med en body butter, när jag väl smörjer in mig. Konsistensen är rikare och effekten långvarigare. En av mina favoriter som jag ständigt kommer tillbaka till är den här:

Olive body butter_The Body shop_Foto Peder Wahlberg_Sofis mode_resize.jpg
Foto: Peder Wahlberg

”Body butter” från The Body Shop i varianten ”Olive”. Den är enkel och smidig att smörja in och effekten håller i sig i evigheter. Doften är ”grön” och väldigt behaglig och konkurrerar inte med min parfym, något jag kan uppleva att att andra varianter med doft av nötter, frukt och blommor kan göra.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB