Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Favoritredskap

av Anna Wahlberg
Love
Foto: Thinkstock

Hur många gånger har man inte hört proffsen säga att bra redskap ger bättre resultat? Och ändå så står man där, vrider på prislappen, sneglar mot begärliga ögonskuggor och trendiga nagellack och verkligen undrar om den där penseln kan göra någon större skillnad.

I min samling finns det penslar jag i stort sett aldrig använder, och andra som jag absolut inte vill vara utan. Så jag tänkte att vi kör en liten pensel-serie med mina favoriter.

Shiseido.JPG

”Perfect foundation brush” från Shiseido funkar till foundation i flytande, kräm och puder-form.
Borsten är väldigt tät och mjuk och ger perfekt åtkomst överallt i ansiktet samtidigt som den är tillräckligt fast för att kunna pressa in foundation ordentligt.
Täckningen är lätt att variera beroende på hur mycket som ska döljas och vilken finish jag känner för.
När jag använt den här känner jag mig helt enkelt som en lite snyggare version av den jag i verkligheten är.

Utöver alla lovorden och det faktum att den är synnerliggen lätt att jobba med och är väldigt snygg så är det ytterliggare en sak jag gillar. Den är nämligen renlig av sig! Eller nae, det kan den ju inte vara. Men det känns som den är det! Förutom att det går åt väldigt lite foundation när jag använder den, så när jag är klar och tar en titt på borsten, så ser den banne mig ut som ny. Inte ett spår av foundation. Perfekt och långt ifrån som penslar brukar vara!

En sak till – den tappar inte hår. Och det, kära beautycompadres, är värt en extra hyllning. För hur vedervärdigt är det inte att plocka penselhår från en i övrigt perfekt lagd bas. Min Shiseidoborste har inte släppt ett strå hittills, och ändå har jag testkört den en hel del.

Pris 295 kronor. Det är den värd, inget snack om den saken!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB