Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Isigt

av Anna Wahlberg
MAC

Jag tillbringar iofs en hejdlös massa tid i ishallen. Men det är knappast därför mitt hjärta slår dubbelslag när jag tittar igenom presskitet från MAC Cosmetics med julkollektionen ”Holiday 2011”. Kollektionen, som är enorm, är indelad i flera mindre del, de flesta lanseras 1 november.  

Glitter and ice

Delkollektionen ”Glitter and ice” innehåller bl a skuggor, puder, lack, läppstift och läppglans. 

MAC

Allra mest är jag intresserad av ”Mineralize eye shadow” (på bilden nyansen ”Snow season”). Det är bakade ögonskuggor som är mjuka och fina och hur lätta att applicera som helst. Eftersom de är melerade ger de fina färgskiftningar på ögonlocket utan att man behöver använda flera skuggor. Det gillar jag!

MAC

Delkollektionen ”Ice parade” innehåller väldigt frestande kit för ögonen och läpparna, men också flera med olika typer av penslar. Det här är såklart perfekta presenter men också en bra ingång till ett märke man är nyfiken på.

MAC

Skulle jag välja ut något som särskilt intressant skulle jag säga penselset ”Make it perfekt brush kit” i varianten ”Mineralize” eftersom jag är så väldigt kär i min ”Small duo fiber face brush” från samma märke. Jag skulle mycket gärna vilja komplettera med några fler penslar av samma typ för jag älskar verkligen tekniken och effekten.   

MAC

”Dazzlesphere!”-kollektionen innehåller också den perfekta presenter med miniatyrer av nagellack, pigment och gloss. Även om jag tycker att lösa pigment är ett himla spilligt sätt att använda makeup, så är jag mycket förtjust i de här travarna.

MAC

Förra julen testade jag dem och var verkligen överförtjust. Så skulle jag plocka ut något särskilt ur den här kollektionen blir det ”Crushed metallics pigment kit” i ”Plum ornament”.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB