Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Okej – jag erkänner…

av Anna Wahlberg
Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nackdelen med att vara skönhetsreporter är att man knappast kan skylla dåliga vanor på ovetskap. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skylla på när jag som vanligt tar bort nagellacket med aceton. Dumhet? Japp, det är nog det. Eller lathet. För jag vet ju att det är apkass och uttorkande och jag vet inte vad att använda aceton. Men jämnt när det är dags att ta bort lacket och jag inte haffar nagelborttagningsmedlet på första fiskningen i utdragslådan, då tar tålamodet slut pronto och så fram med acetonflaskan och gnuggelignugg är lacket borta – oförskämt lätt.

Men det finns något som är ännu dummare än att använda aceton istället för nagellacksborttagningsmedel. 
Det är att köpa hem ännu fler aceton-flaskor.
Och vem är det som är så himla korkad att hon gör det då? Va? Va? Va?

OPI
Foto: Peder Wahlberg
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB