Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

To Emma S. with love

av Anna Wahlberg
Emma S

Nu ska jag vara riktigt dum. Just nu är nämligen min hud i perfekt balans. Inte för torr, inte för blank och inga plitor. (Rynkorna sitter där de sitter, men det hör inte hit just nu.) Denna balans skyller jag på en enda sak – min ansiktstvätt. Men bara för att jag skriver det nu, så kommer såklart jordens rödaste finne att slå ut på hakan samtidigt som jag får torrfläckar på kinderna. Men jag tar den risken:

”Cleansing facial wash” från Emma S. är en vit, skimrande ansiktstvätt. Den har ingen särskild doft utan doftar rätt oglamouröst hygienartikelaktigt. Den tar bort all min makeup och det kan vara en hel del och har jag sopat garaget så jag är gråsmutsig i ansiktet går det också bort. Jag tycker att den kunde löddra lite mer, för jag älskar mjukt skum men okej det duger så här.
Och så svider den lite i ögonen, men det är mitt eget fel eftersom jag är lat och skippar eyemakeupremover, men det gör inget det heller eftersom all makeup försvinner. Efteråt känner jag mig superren och fräsch. Och missar jag att smörja in mig direkt efteråt stramar inte huden så värst heller.
Tuben är också bra, formulan är rätt trögflytande så man får trycka till ordentligt för att få rätt mängd. Det gillar jag, ingen överdosering här inte. 

Det här är en fantastiskt bra ansiktstvätt. Så bra, att jag villigt erkänner att den har lite brister (användarfel), men ändå gärna skulle köpa hem ett helt flak så att jag hade framtiden säkrad.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB