Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Jag – en härmapa!

av Anna Wahlberg

Det började med att beautybloggaren Bjooti funderade på om det var värt att sätta penseln i Chanels highlightingpuder ”Lumière sculptée de Chanel”.
Det triggade igång Daisybeatygrundaren Kicki Norman att öppna skattkistan och visa upp snyggingarna hon har i sina gömmor och som hon vägrar förstöra.

Och detta, mina vänner, är ju bara en för bra idé för att jag ska låta den passera.
Kära Kicki, jag säger inte att du har fel, det gör jag absolut inte. Onej! Men jag håller inte med dig om vilka produkter som är finast.  
Så nu öppnar jag skåpet och river fram min skattkista. Och eftersom jag bara inte kan begränsa mig till fem så blir det sex.
Observera att de med bara ett undantag rör sig om produkter i begränsad upplaga och som inte längre går att köpa i butik.
Det här är mina guldklimpar:

EL

På sjätte plats kommer det ljuvliga skimmerpudret ”Creme caramel” från Estée Lauder. Bronzer är inte min kopp te, men när guld och uppljusande puder och något som liknar en efterätt är inblandat, då faller jag pladask.

Clarins

På femte plats kommer ”Poudre teint eclat 3D” från Clarins som faktiskt fortfarande är aktuellt och går att hitta i butik. Jag älskar de perfekta små fyrkanterna och det mycket intelligenta trolleri-
trollera lila inslaget.

MAC Cosmetics

På fjärde plats kommer bronzern från MAC Cosmetics som egentligen är lika mycket en blusher. Hur härlig sommarkänsla ger inte den coola lilla guldiga sjöhästen och det vajjande sjögräset. Att sen själva dosan inte är så tung och lyxig kan man väl tycka si och så om. Och det gäller väl även den gröna färgen. Men innehållet – man bara åhhh!

Dior

På tredje plats kommer ögonskuggspaletten ur ”Dentelle-kollektionen” från Dior. Nyanserna är matta och ser alldeles ljuvliga ut. För att inte tala om det intrikata spetsmönstret som känns precis så skirt, lyxigt och elegant som bara spetsen på en riktigt fin bh från ett svindyrt franskt märke.

Chanel

På andra plats kommer den här blushern från Chanel ”Blush duo tweed effect”. Titta bara hur pudret är pressat som  i trådar av olika grovlek och hur de löper upp och ner i tweedbindning. Två rosa nyanser och en guld. Den här juvelen håller jag stenhårt i.

På första plats kommer – …
Ja vaddå?
Det får du veta om du kikar in imorgon igen.
Men jag kan väl säga som så här, att det rör sig om något från märket som är mästare på gudomliga och begärliga paletter. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB