Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

3 från samma – Maybelline

av Anna Wahlberg

I mitt badrumsskåp ryms både billigt och dyrt. Det som avgör om de undgår min omtalade rensar-iver är om de är bra eller inte. De här Maybelline-produkterna finns inte en chans att jag gör mig av med.

”Fit me foundation” den har jag redan skrivi om här.

”The eraser” är egentligen en utjämnande foundation, men jag älskar att använda den som concealer.

”The falsies” Just nu är det ”Flared” som jag har i makeupbagen men egentligen gillar jag alla Maybellines mascaror i just den här formen alltså alla ”The falsies” och ”Colossal” eftersom de ger volym direkt, håller hela dagen utan att smula och är buslätta att tvätta bort.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB