Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Tre från samma – Estée Lauder

av Anna Wahlberg

Visstvisst, Estée Lauder brukade vara lite av ett mormors-märke. Men det är rätt länge sedan nu, och har du inte upptäckt Estée Lauder än, har du väldigt mycket spännande framför dig.

Jag fortsätter min märkesresa ”Tre av samma” med favoriterna från mitt eget badrumsskåp. De här är mina Estée Lauder favoriter:

”Bronze goddess sea star bronzing blush” är både rouge och bronzer i ett. Inga produkter jag är storkonsument av direkt. Men den perfekta naturliga glöden som kinden får är faktiskt omöjlig att inte falla pladask för. Och som du ser på bilden, så används den flitigt. Just persikofärgat rouge är ju lite av en magi för huden, och väldigt fint till både kalla och varma hudtoner.

”Pure colour lipgloss”, just det här är ”Shocking pink” men det kunde lika gärna vara en annan nyans. Estée Lauders läppglans är också magiska; mjuka, fina, hållbara och klibbfria i väldigt smickrande nyanser. Och så går de att applicera snyggt utan spegel. Bara det.

”Idealist dual-action refinishing treatment”, är en dubbelverkande ansiktspeeling som omedelbart när den applicerats blir alldeles varm på huden – så skönt! Fenomenal när huden känns lysterfattig och grå. Och verkningstiden är bara 5 min, alltså kan den sitta medan man tar en dusch. ”Idealist dual-action refinishing treatment” hamnar inte bara på min ”Tre av samma”-lista den ligger definitivt också på min lista över best-products-ever.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB