Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Tre från samma – Make Up Store

av Anna Wahlberg

Jag fortsätter min lilla serie ”Tre av samma” och den här gången har turen kommit till Make Up Store, ett märke med otroligt mycket härligt i sortimentet.
Här är mina favoriter:

”Foaming gel cleanser” som orden nästan inte räcker till för att hylla. Jag har skrivit om den här.

”High tech lighter” i nyansen ”Magma” som är en krämskugga som jag helt enkelt använder som klister för mina älskade gröna ögonskuggor. Och som jag låter lysa fram i inre ögonvrån. Ger precis den lilla piggfix som trötta ögon kan behöva ibland. Med ”High tech lighter” som grund finns ingen chans att skuggorna hamnar på glid.

”Lipstick” i ”China red” är nog ett av de snyggaste röda läppstiften som finns. Perfekt lackröd nyans, grym täckning, sitter som berget och fin avnötning. Ids jag inte göra mer än få på mig basen gör ”China red” att jag ändå känner mig ”i ordning” på morgonkvisten.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB