Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Tre från samma – Too Faced

av Anna Wahlberg

 

Jag susar vidare med min serie ”3 från samma”. Här väljer jag ut tre favoritprodukter från ett och samma märke med det gemensamt att det ofta är dem jag rycker åt mig när det är sminkdags.

Från utmärkta sminkmärket Too Faced har jag följande favoriter:

”Absolutely flawless concealer” är en ganska fast och mycket pigmentrik concealer. Den täcker det jag vill glömma och sitter på plats hela dagen. Och nyansen ”Perfect nude” är helt perfekt till min hud.

”Shadow incurance” är ögonskuggsprimern som får alla skuggor att sitta på plats med en så att säga beautifying effekt. Banne mig om den inte skulle kunna få vetemjöl att se magiskt snyggt ut på ögonlocken.

”Leopard love” är en palett och det är något av Too Faced starkaste sida. Så även den här. Den innehåller tre kamoflagemönstrade blusher/bronzer/highligheters i olika toner. Min favvo är nog eg ”Pink loepard” men de övriga är också bedårande. Tack vare att de innehåller tre nyanser vardera behöver man inte stå och lägga blusher i olika nyanser i lager och toppa med highlighter för att bli nöjd. Ett svep och kindfräschören sitter. Passar mig perfekt som eg inte är någon blusher-typ.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB