Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Nutriganics

av Anna Wahlberg

Efter att ha lämnat mängder med sidor till de olika bilagorna jag jobbar med, kajkat fram och tillbaka ett antal varv på simarenan är jag nu allt annat än pigg. Soffan, Let’s dance, DI Weekend och ostkrokarna hägrar. Men först detta:

Det har blivit dags att testa en ny tvätt och just nu kör jag på ”Foaming facial wash” ur serien ”Nutriganics” från The Body Shop.

På plussidan hamnar att den är EKOCERT-certifierad, att den har ett härligt lödder och att den löser upp det mesta av smink och smuts. Lite får jag ta bort med ansiktsvatten och eyemakeupremover men det är helt okej, det kan jag överse med. Min hud är i jättefin form, inga utbrott av finnar och det anar jag mig till att det beror på den här tvätten.

På minussidan hamnar att jag känner mig något torrare än vanligt, men det går ju att åtgärda. Doften av krita har jag lite svårare för men det värsta är ändå smaken. Man behöver ju inte vara Einstein för att begripa att man inte ska äta ansiktstvätt, men hur det än är smyger sig den här tvätten in i munnen och den har en vedervärdig söt, torr smak som jag inbillar mig påminner om att äta just krita.

Allt som allt, en mycket bra ansiktstvätt som jag absolut kan tänka mig att köpa igen. Även om jag tycker att produktutvecklarna kunde ta och göra något åt smaken.

”Foaming facial wash” kostar 175 kronor.

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB