Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Showergel från Korres

av Anna Wahlberg

 

Foto: Thinkstock

Jag kan inte påstå att när jag hör ordet ”guava” så tänker jag omdelbart på en välbekant och underbar doft. Snarare tvärtom nästan. Säg guava och jag tänker (felaktigt) säkert lika smelly som jack fruit. Särskiltt knäppt eftersom guava är en av noterna i doften Midnight rain från La Prairie som jag älskar.

Förra veckan när jag tog mig en liten tur till Rom hade jag ett prov på en duschgel från Korres Natural Products med just doft från guava. och den var så härlig. Fruktig utan att vara sliskig och med en känsla som direkt fick mig att längta efter en palmkantad beach och turkostblått hav. 

Och ja, duschgelen var bra i sig den också!

 

Duschgelen kostar 124 kronor och finns t ex på Nelly och Kicks.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB