Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Biosource cleanser från Biotherm

av Anna Wahlberg

En klassiker är tillbaka i mitt badrumsskåp, nämligen ”Biosorce hydra-mineral cleanser softening mousse” från Biotherm. Det är en löddrande rengöring som löser det mesta, även om den inte dirtekt är tänkt för ögonmakeupen så löser den merparten.
Doften är mild och lite blommig. Och en liten klick kräm utvecklas till ett nästan raklödderaktigt skum som är underbart mjukt och härligt att tvätta sig med.

”Biosorce hydra-mineral cleanser softening mousse” kostar 245 kronor, och det är ju en del. Men om man tar med i beräkningen hur enormt lite man behöver vid varje tvätt är det ändå inget rövarpris. För faktum är att hur lite man än tar så är det ändå nästan för mycket – och det sker ändå nästan dagligen.

Om du inte gissat det än, så är ”Biosorce hydra-mineral cleanser softening mousse” en av mina favoritrengöringar. Har nog i runda slängar använt upp säkert 20-30 tuber genom åren. Och bara det talar ju sitt tydliga språk!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB