Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Svart

av Anna Wahlberg

 

I nummer 12 av Sofis mode så tipsar jag om peelingen ”Volcanic ash exfoliator” från MAC Cosmetics.

Det är en produkt som återkommer i sortimentet med ganska ojämna mellanrum, men när den gör en kort entré då tycker jag det är värt att haffa en. Iaf så är den nu aktuell igen i kollektionen ”Heavenly creature” som lanseras den 8 juli.

”Volcanic ash exfoliator” är en sockerskrubb med mellanstora skrubbkorn som sakta löses upp medan man skrubbar. Efter en stunds exfoliering är huden rosig, len och väldigt mjuk och använder man den regelbundet blir huden klarare och klarare. Men det som är speciellt med den här skrubben är innehållet av vulkanisk aska. Så skrubben är kolsvart och har en doft som är lite speciell, jordig skulle man nog kunna säga. Om man inte vet hur bra den är, så kan det nästan kännas tveksamt att smörja in ansiktet med sörjan.

Bästa stället att använda skrubben är i duschen. Med stängd dörr. För själva exfolieringen är ingen vacker story. Det är söligt. Och kommer någon in medan du skrubbar – ja då tror de garanterat att du fått fläcktyfus. Allra minst.

”Volcanic ash exfoliator” kostar 280 kronor. Det är ett bra pris för den här effektiva toppenpeelingen!

Foto: Peder Wahlberg

 • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB