Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Premiär!

av Anna Wahlberg

Nu ligger den ute! Första numret av Aftonbladets nya bilaga c/o Hannah & Amanda. Massor med härlig läsning och tjusiga bilder för 35 spänn. Det går att prenumerera också – om du är sugen gör du det här (tre nummer av tidningen + ett skönhetskit från FACE Stockholm för 69,50 får man väl kalla för fynd, va?)

Och jag har också fått vara med på ett hörn! Så till det här numret har jag valt ut höstens nya och bästa dofter.


Hannah och Amanda kan man också följa i bloggform. Hannahs hittar du här, och Amandas hittar du här.

Och en sak till bara. Jag är en ganska lat person som ofta känner att jag bara orkar inte ställa till med eller gå på middagar, nu kan jag ändå göra det – genom att sluka ett avsnitt med ”På middag med Hannah & Amanda”! Middagarna och samtalen är så nära att man får en känsla av att vara med själv. Och så kommer programmet i en lagom portion på 30 minuter. Så när man somnar en halvtimme senare så känns det som att man varit på middag hos underbara vänner, fast utan att man behövt lämna bingen. Gillar jättemycket! Avsnitten hittar du här.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB