Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

I september-boxen

av Anna Wahlberg

 

Det slog mig precis att jag glömt att visa vad som fanns i septemberboxen från Glossybox.

Du vet vad Glossybox är, va? Glossybox är en en tjusig liten box som man för 139 kr (inkl frakt) får hem en gång i månaden. Den innehåller varje månad fem olika skönhetsprodukter i provstorlek eller full-size. Om du är sugen att prova, registrera dig här.
Det jag gillar mest med Glossybox (förutom skönhetsprodukterna då) är att det inte är någon bindningstid.

I alla fall, min Glossybox innehöll den här gången:
Handkräm från Cowshed
Läppbalsam från Figs & Rouge
Kroppsskrubb från Anatomicals
Solpuder från Nouba
Ansiktsrengöring från Balance me.

Dessvärre hade solpudret gått sönder under transporten och spridit ett visserligen soligt men ändock väldigt dammigt lager puder över samtliga produkter. Och det kändes ju såklart inte så kul. Eller lyxigt.

Annars tycker jag att det var roliga märken och produkter. Även om mixen kanske i min smak lutar lite väl mycket åt hud/kroppsvård.
Figs & rouge läppbalsamet har jag testat förut och det är helt ok, men doften av pelargon är inte något jag är jätteförtjust i på läpparna.
Anatomicalsscruben har jag också testat förut och den gillar jag så den får helt klart hänga med in i duschen framöver.
Solpudret får åka rakt ner i sopkorgen.

Och så ser jag fram emot att testa ansiktsregöringen från Balance me och handkrämen från Cowshed. Ansiktsrengöring är ju lite av min favoritkategori av produkter och handkräm ska vi ju inte tala om hur mycket man behöver nu!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB