Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Bloggläsare

av Anna Wahlberg

Bloggen ”Makeup on my mind” har funnit i snart 1,5 år nu. Bland det absolut bästa jag vet är kontakten med alla ni underbara läsare. Som tävlar, frågar, kommenterar, risar och rosar. Och just nu gör en massa roliga och läsvärda gästinlägg!

En mycket ativ läsare är Therese som ofta kommenterar och hejjar på. Inte konstigt att man blir nyfiken på vem hon är. Därför har jag gjort en liten bloggintervju:

Hej Therese! Du är nog min mest flitiga läsare och kommenterar ofta. Hur hittade du hit?
Oj, ja det var ju längesedan. Jag tror jag var inne och tittade på Sofi Fahrmans ”Snapshots” och klickade in på din blogg.

Vilken typ av inlägg gillar du?
Jag är särskilt förtjust i Test-inlägg. Där får jag tips om eventuella framtida inköp. I övrigt tycker jag det är roligt att se smink och nagellacks –kollektioner som är på gång.

Är det något som du tycker att jag kan bli bättre på?
Att bo på västkusten?

Läser du fler skönhetsbloggar?
Jag gjorde det förr. Hiilens, Linda Hallberg, Lipglossbitch mfl. Men jag tröttnade lite på att få upp hundra ”så här ser jag ut idag-inlägg”. Jag är inte ute efter den typen av inspiration. Dessutom är det i princip samma produkter som testas på alla sidor så jag bantade ner det till en skönhetsblogg, och det är du.

Hur är ditt eget förhållande till skönhet och skönhetsprodukter?
Att skönheten ligger i betraktarens öga är verkligen en sanning. Jag tycker det är häftigt att man kan dras till så olika färger, former och stilar.
Förhållandet till skönhetsprodukter är … Eh… missbruks-aktigt? Nä, skämt åsido… Jag har blivit bättre. Men jag har haft en tendens att samla på mig väldigt mycket olika färger, särskilt nagellack och ögonskuggor. Och läppglans. Och testat nya mascaror en gång i månaden. Och den där nya produkten bara MÅSTE jag ju testa… (ungefär så). Men, som sagt, jag har sansat mig lite.
Utöver makeup-artiklar är jag är väldigt förtjust i hårvård/hårstylingprodukter. Hår har alltid varit ett intresse för mig och jag gillar att testa nya uppsättningar, platta, locka, föna, fläta osv.
Dock har jag inga problem med att gå ofixad heller. När jag är i stallet t.ex (vilket jag är väldigt många timmar i veckan) är alla tankar på smink, hår och hur man ser ut som bortblåsta. Det är en grej jag gillar med stallet för övrigt.

Vilken är din favoritprodukt just nu?
Hår:  Orofluido – bästa håroljan jag testat hittills!
Smink:  Bobbi Brown Waterproof and lengthening mascara – den är super super bra! Nackdelen är att den inte finns i Sverige.

Har du någon/några produkter som du brukar köpa om och om igen?
Jag har haft samma läppcerat i tio år nu (samma sort alltså) och det är PL3. Jag har känsliga läppar  som lätt blir nariga och irriterade, men sedan jag började med PL3 har jag inte haft några problem. Det skyddar dessutom mot solen och jag tycker det räcker att använda det morgon och kväll.
Jag får också nämna att på senare år har Emma S. Enzyme peeling blivit en keeper. Den är snabb och effektiv. Det gillar jag!
Och överlacket från Seche Vite, som utöver funktionen som överlack får lacket att torka lite fortare.

Är det någon särskild produkt du har på önskelistan just nu?
Just nu är jag ute efter ett schysst underlag. Jag blir lätt rosig och rosatonad i ansiktet så den gröna färgkorrigerande primern/foundation från Smashbox ligger högst på listan.

Har du någon skönhetstips som du skulle vilja dela med dig av?
Övning ger färdighet! Öva, lek och testa i vardagen så kommer du snart komma på nya trix. Detsamma gäller sminket. Och är du lite lat/tidseffektiv, som jag, så är det smart att testa lite mer färgglada sminkningar precis innan du ska tvätta av dig för kvällen, så har du besparat dig en tvätt och en ny ”vanlig” sminkning.

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB