Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Gästrecension – Sweet cheeks pore-refining mask från TVÅL

av Anna Wahlberg

Dags för ännu en gästrecension. Den här gången är det Nadja som recenserar ansiktsmasken ”Sweet cheeks pore-refining mask” från TVÅL. Jag har inte testat den själv men Nadjas ord får mig onekeligen att bli nyfiken!

”För ett par år sedan flippade min ganska vanliga, problemfria, blandhy ut. Från ingenstans fick jag en massa finnar och huden kändes oren. I ren panik testade jag allt, men ingenting hjälpte. 

Av en slump snubblade jag över TVÅLs ansiktsmask Sweet cheeks pore-refining mask, och tacka gud för att jag gjorde det! Efter att ha använt masken 2 gånger i veckan i ungefär två veckors tid såg jag en märkbar skillnad. Min hy blev så himla mycket klarare och finnarna började försvinna. Den här masken har verkligen varit en räddare i nöden för mig, och sen jag upptäckte den 2008 har jag alltid en burk hemma.

Masken kommer i form av ett pulver, som man själv blandar med antingen vatten eller vilken annan vätska som helst. I början är det svårt att veta hur mycket vatten man ska ta för att få till rätt konsistens, men man lär sig snabbt. Den är verkligen dryg och räcker hur länge som helst. Man kan uppleva att den sticker lite i huden, men detta tolkar jag som att salicylsyran ”arbetar”, om man är mycket känslig kan detta kanske kännas lite obehagligt. Jag älskar att masken doftar jordgubbar, den jobbar både på hud och sinne 😉 

TVÅLs grundares filosofi är att göra produkter som är riktigt bra och som de själva skulle vilja använda. De använder enbart de bästa ingredienserna utan att spä ut de med en massa billigt ”skit” rent ut sagt. Detta ser man klart och tydligt på innehållsförteckningen.

Sweet cheeks pore-refining mask säljs på eleven.se och kostar 175 kr.”

Nadja

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB