Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Klipp till

av Anna Wahlberg

3 december, på internationella aidsdagen, anordnas ett klippmarathon i Stockholm där kända frisörer erbjuder en professionell klippning till rabatteras pris och där behållningen oavkortat går till organistationen Let’s talk HIV som arbetar för att bekämpa aids och HIV.

Jag tycker att Hairdressers against aids är ett väldigt spännande välgörenhetsprojekt. Och jag kan tänka mig att för dig som är sugen på en nya frippa till festsäsongen är det ett bra tillfälle att få testa vad Robert Preston, Jean-Pierre Barda, Jenny Karlsson, Marit Berglöf, Simon Raby, Jony Chukro, Rabi Jallo eller någon av de andra deltagande frisörerna kan göra med just ditt hår.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB