Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Läsarkommentar

av Anna Wahlberg

Foto: Thinkstock

Häromdagen lade jag ut ett inlägg om min favoritpenna ”Eye pencil” från MAC Cosmetics.

En underbar läsare, Lena, kommenterade och det är så underbart att jag måste låta er få läsa:

Lena: Lägger du kajalen i vattenlinlen på ÖVRE ögonlocket? Inte undre?

Anna (jag alltså): Jajamensan! Jag börjar i inre ögonvrån och gnuggargnuggargnuggar in den hela vägen bort till yttre ögonvrån. När man slår ihop ögon möts ju de två vattenlinjerna och den undre får en precis lagom touch av färg. Passar perfekt till mina mycket små ögon. Testa vettja! Innan du ändå ska sminka av dig på kvällen, utifall du inte gillar det. 🙂

Lena: Ska vara lite wild’n crazy och testa. Jag som allltid kört med VIT kajal på undre vattenlinjen och mörk kajal OVANFÖR övre fransraden. Och egentligen inte har så små ögon. Frågan är bara om mina snart-50-med-lite-hängande-ögonlock kommer se ännu tröttare ut. Ska testa de ”nya” ögonen på mannen och se om han reagerar på mitt nya ”sug”. 🙂

Anna: Tack för en underbar kommentar, där gjorde du min dag!
Jag tror inte att ögonen kommer att se tröttare ut, däremot mer intensivare. Många kvinnor jag givit det här tipset upplever att det är som att färgen på iris tycks vakna till liv. Och det oavsett ålder.
Låt mig gärna få veta vad du tycker!

Lena: Rapport: Testade först med de två pennor jag redan har (ja, jag har bara tre. Har slängt de jag inte använde. Den tredje är lila. Kändes inte aktuell). Den första är en vattenfast brun penna från MakeUpStore. Den fastnade för bra på övre ögonlocket och jag fick ingen linje på undre. Sedan tog jag en grafitgrå kajalpenna. Den var för mjuk och jag tyckte linjen i undre vattenlinjen blev för mörk, i alla fall för dagsljus.
Så idag har jag shoppat. Gick till MAC förstås och blev rekommenderad förgen Coffe 🙂 Den är perfekt. Att gnugga in färgen nära/mellan fransarna på övre ögonlocket gör att det ser ut som jag naturligt har dubbelt så tjocka, mörka fransar. Mycket enklare än att försöka få till en linje nära franskanten ovanför fransarna.
Och ja, det blir mer sug i blicken med lite mörkt på nedre vattenlinjen, men det får inte bli för mycket dagtid. Jag är konsult och jobbar med ekonomi och kalla mig kanske konservativ, men jag vill att folk (läs män) ska lyssna på vad jag säger och inte sitta och tänka på ”sug” 🙂 (vilket de förmodligen inte gör men efter att du skrev det så sitter det i skallen på mig)
Men du har rätt i att ögonen inte ser direkt ”tröttare” ut.

Vad säger man? Härligt va?
Tusen tack snälla Lena, för att du delade med dig av dina erfarenheter av pennan!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB