Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Neverending love

av Anna Wahlberg

Tillbaka till verkligheten efter alla helger. Skönt? Absolut!

Jag tänkte starta upp det nya året med några av mina favoriter som har den goda egenskapen att de inte tar slut. Den typen av produkter kan man väl inte låta bli att älska? Särskilt så här i januari och svångremmens bistra tid.

Favoriterna som aldrig tar slut är:
– Glasfilen från Depend är hur bra som helst i åratal. Finns inga nackdelar så länge man inte sätter sig på den. Får då går den i två bitar.
Depend finns att köpa lite var stans t ex på Kicks och Åhléns.

– Blax hårsnoddar kan man använda vareviga dag utan att snodden förändras eller skadar håret. Dessutom håller de håret på plats hela långa dagen. Jag vet inte hår många år jag haft min förpackning som innehåller sju snoddar. En nackdel finns om man har ofärgade snoddar, det är att de inte syns om man lägger dem ifrån sig och de därmed försvinner. Blax finns att köpa t ex hos Eleven.

– Ögonbrynspennan från Shiseido är den äldsta produkten i min makeupbag. Den är väldigt liten nu, men det har den å andra sidan varit det senaste halvåret. Nackdelen? Finns inga bara fördelar. Nämen vänta priset, det är ju lite saftigt, men ändå utslaget på antal användningar så är det en struntsumma. Shiseido finns hos t ex KICKS, eleven.se och på privata parfymerier.

Har du några darlings som aldrig tar slut?

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Angelica Molin och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB