Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Soliga favoriter

av Anna Wahlberg

Att det varit lite dåligt med uppdateringar det senaste beror på att jag skolkat från regn och mörker för att njuta av värme och solsken.

Och det betyder såklart att klimatkrämerna fick stanna hemma till förmån för solskydd och lätta dofter. Mao ett bra tillfälle att upptäcka nytt och hitta tillbaka till gamla favoriter.

Så jag tänkte att jag skulle visa vilka produkter som jag gillat lite extra mycket den senaste veckan:

Rengöring
Triple oxygen instant energizing foam från Bliss: Fruktdoftande ansiktsrengöring som effektivt löser upp alla rester av solskyddet. Den här tvätten är nog främst skälet till att min hud inte spårade ur på samma sätt som den brukar i solen.
Ginger sparkle shower gel från The Body Shop: Juldoftande duschgel uppskattades av hela familjen. Eller som min man (fotografen) hojtade en dag från duschen: Body shop blir man aldrig besviken på, heh?!!


Ansikte
Drops of youth från The Body Shop: Återfuktande antiaging-serum. Llite tidigt att utvärdera men so far so good!
Eight hour cream från Elizabeth Arden: Stiftet för torra läppar är en favvo. Lindrar och läker ofattbart snabbt. Extra plus för fin glossig effekt.
Ultimate lift eye gel från Ole Henriksen: Svalkande ögongel som tajtar till puffiga ögon. Jag gillar verkligen att det är en gel och inte en kräm. Det känns superfräscht i hettan.

Hår
Two smooth från Redken: Tvåkomponentsserum som är så bra att jag ska göra ett separat inlägg om den senare. Men jag säger bara det, att frizzigt hår det är liksom inget issue längre.
Elixir ultime från Kérastase: Hårolja är perfekt för att skydda håret och göra det mjukt, blankt och väldoftande. Mitt tjocka lite sträva hår tål mängder med olja särsilt i solen, men har du tunt fint hår ta bara yttepytte i topparna för att undvika att håret tyngs ner. Magi är det oavsett!

Sol
Anthelios från La Roche-Posay: Solskydd med spf 30. Liten tub som går att trycka ner varsomhelst. Underbar lätt konsístens, ingen hinna och ingen konstig doft. Den här blev hela familjens favorit främst för den ultralätta lotion-konsistensen.
Posthelios från La Roche-Posay: Aftersun med mängder av mjukgörande sheasmör och mjuk lite bloomig doft. Jag tänker mig att den här ska hjälpa mig att hålla kvar brännan ett par månader. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB