Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Doft av kaprifol

av Anna Wahlberg
GT_Honeysuckle_100ml_a6a_g7_resize

Minns du förra årets green tea-doft från Elizabeth Arden? Det var Green tea Cherry blossom. Jag var helt hooked och använde det lilla lab-samplet jag fått till sista droppen. Faktum är att det var en sådan doft som jag alltid fick frågor om, varje gång jag bar den.

Årets version heter Green tea Honeysuckle.  Det är en fräsch, feminin doft  perfekt att bära när det är varmt. Och kanske i miljöer där man inte kan bära alltför dominanta parfymer. ¨Då är den perfekt! Inslagen är bl a citrus, grönt te, kaprifol, ylang-ylang och mysk. Doften är blommig men utan att dofta specifikt blomma, snarare fräschören hos blommor.

Green tea Honeysuckle är en doft jag med säkerhet vet att jag kommer bära i sommar. Och jag är rätt säker på att jag inte kommer att vara ensam om det heller…
Den lanseras v 14 och kostar 410 kronor för 50 ml.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB