Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Veckans trio

av Anna Wahlberg
beige_resize

 

De här tre produkterna är jag lite extra förtjust i just nu! Ser du vad de har gemensamt?
Det kanske är lite långsökt.
Men de är – beige!
Och nu snackar vi inte beige i form av något småfult, konturlöst och aptrist.
Nänä beige i sin mest bedårande form!

Matte2 eye shadow från Mac Cosmetics i nyansen Blanc type. Den här skuggan använder jag i stort sett varje dag som grund under alla andra skuggor. Den ljusar upp och smälter in och nyansen är ljust krämvit, med en viss värme.

Doften So nude från Costume National är en varm, mjuk doft. Jag tänker på den som en favorittröja man nappar åt sig när det drar runt knutarna. Både bokstavligt och bildligt. Inslagen är tuberose, ylang-ylang, patchouli och kardemumma. Det är mjukheten hos tuberosen och kardemumman som får mig att falla pladask och låta den flytta in i på hyllan med dofter jag använder privat (till skillnad från dofterna jag omger mig med på jobbet då).

Les beiges är en ny produkt från Chanel. den beskrivs som en blandning mellan puder och bronzer, utan skimmer. Effekten är naturligtvis sagolik, något annat förväntar vi väl inte av Chanel. Titta här bara på reklamfilmen för den:

 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB